Meg 2: The Trench

Action / Komedie1 t. 55 min.12 år
Bilde fra 'Meg 2: The Trench'Plakat for 'Meg 2: The Trench'

Forestillinger

Henter forestillinger

Gjør deg klar for sommerens ultimate adrenalinrush i "Meg 2: The Trench"!

Den er et spenningseventyr større en du kan tenke deg, og tar 2018-versjonen og skrur den til max, tar actionscenene til høyere høyder og dypere dybder, med flere enorme meger og så mye mer! Dykk ned i ukjent farvann med Jason Statham og det globale actionikonet Wu Jing mens de leder en dristig gjeng forskere på et utforskningsdykk ned i det dypeste havdypet. Reisen deres spinner ut av kontroll når en ondsinnet gruveoperasjon truer oppdraget deres og tvinger dem inn i en kamp for å overleve. Satt opp mot kolossale meger og nådeløse plyndrere, må heltene våre overgå, overliste og overvinne grusomme rovdyr i et pulserende kappløp mot tiden. Fordyp deg i årets mest intense kinoopplevelse med "Meg 2: The Trench" – der havdypet kun matches av nivået av ren, skjær spenning!

"Meg 2: The Trench" er regissert av Ben Wheatley ("Free Fire"), etter et manus av Jon Hoeber & Eric Hoeber ("Transformers: Rise of the Beast") og Dean Georgiaris ("Lara Croft: Tomb Raider - The Cradle of Life"), og en historie basert på romanen The Trench av Steve Alten.

Premiere:
04.08.2023
Originaltittel:
Meg 2: The Trench
Regi:
Ben Wheatley
Språk:
Engelsk
Produksjonsår:
2023
Skuespillere:
Jason Statham, Wu Jing, Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels, Cliff Curtis
Sjanger:
Action / Komedie
Spilletid:
1 t. 55 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
12 år
Denne filmen har en utrygg stemning og inneholder flere skildringer av haiangrep og mennesker i panikk. Den får derfor 12-årsgrense.