Riksteateret: Bonnie & Clyde

Bonnie & Clyde

Forestillinger

Henter programmet

En actionfylt og musikalsk reise – bak mytene om det legendariske kjæresteparet!

De levde sammen, ranet sammen, drepte sammen og døde sammen. Bonnie og Clyde var uatskillelige. Hadde de noensinne mulighet til å velge et annet liv?

Opplev Heidi Gjermundsen Broch, Sondrey, Siri Black, Jakob Stabell og Chris Masters i enspektakulær teaterforestilling om gnistrende kjærlighet, dragningen mot det ulovlige, klassekamp og håpet om et bedre liv. Og om mødre og fedre som aldri snudde barna sine ryggen.

Regissør og koreograf Belinda Braza lager visuelt eksplosive forestillinger som kombinerer lyd, lys, popmusikk, og dans på en unik måte.

«Bonnie & Clyde» er en forestilling som vil røre deg, engasjere deg og få deg til å reflektere!

Forestillingslengde: 1 time 30 minutter (ingen pause).
Med sangtekster på både norsk og engelsk.

Urpremiere i Oslo, Nydalen 26. januar 2024
Turnépremiere i Moss 30. januar 2024

Av Belinda Braza, Clement Irbil og Cici Henriksen. Idé, regissør og koreograf Belinda Braza. Scenograf og lysdesigner Clement Irbil. Komponist, lyddesigner og musikalsk ansvarlig: Myrna Braza. Komponist, lyddesigner og musikalsk ansvarlig: Thomas "TomTom" Haugland.Kostymedesigner Ingrid Nylander. Dramaturg Cici Henriksen. Tekstbidragsytere Hanna Asefaw, Kristofer Blindheim Grønskag, Belinda Braza og Cici Henriksen. Assisterende lysdesigner Øyvin Løype. Produsent Silje Vigerust Vinjar.

Produsert av Riksteatret.

Hvem var Bonnie & Clyde?
Bonnie & Clyde var et beryktet par som herjet i USA under den store depresjonen på 1930-tallet. Deres kriminelle handlinger tiltrakk seg oppmerksomhet fra både presse og mennesker over hele landet.

De var som Romeo og Julie med hagle og fluktbil. I fire år levde Bonnie Parker og Clyde Barrow på flukt fra politiet på de støvete landeveiene i Texas, men i mai 1934 var det brått slutt. Bonnie og Clyde ble meiet ned i et bakhold som myndighetene sto bak. 167 skudd ble avfyrt mot bilen de satt i.

«Bonnie og Clyde – kjærester, gangstere og superstjerner»
Vi anbefaler NRKs podkast om det berømte kjæresteparet som drømte om å bli Hollywood-stjerner. Skurkeparet som ikke hadde noe å miste, annet enn kjærligheten.