Teater Ibsen: Vaffelhjarte

Vaffelhjarte forestillingsfoto

Forestillinger

Henter programmet

Velkommen til årets familieforestilling med Teater Ibsen. "Vaffelhjarte" av Maria Parr er en varm og musikalsk forestilling om vennskap, familie, vafler og ikke minst det store spørsmålet: Når blir man egentlig bestevenner? Må en spørre først eller er det bare noe man er?

Trille og Lena er naboer i Knert-Mathilde en liten bygd et eller annet sted i Norge. De ser hverandre hver dag og støtter hverandre gjennom små og store bekymringer i livet, i tillegg til at de finner på så mye. Ingenting er kjedelig synes Trille når Lena er i nærheten. Men en dag skjer det noe som kan snu oppned på hele tilværelsen for de gode naboene. Mammaen til Lena har fått seg kjæreste og de må flytte inn til byen. Hva skjer da med Trille og Lena?

Var de bare gode naboer eller er de bestevenner som holder sammen i tykt og tynt?

Bak forestillingen står et stødig team med Linn Olsen på regi og Silje Sandodde Kise har laget scenografien. Espen Gjelstad Gundersen er musikalsk ansvarlig. Vaffelhjarte er basert på debutboka til Maria Parr som kom ut i 2005, siden har det blitt både tv-serie og teaterforestiling. Parr har også har skrevet Tonje Glimmerdal og keeperen og havet m.fl. Forestillingen er dramatisert av Jesper Halle med musikk av Odd Nordstoga.

På scenen
Ole Henrik Risøy Solheim, Hadle Reisæter, Bibi Nerheim, Håkon Moe, Dorina Maria Eldøy-Iversen.

Musikalsk ansvarlig: Espen Gjelstad Gundersen

Team

Teatersjef: Bo Anders Sundstedt
Dramatiker: Jesper Halle
Komponist: Odd Nordstoga
Regi: Linn Olsen
Scenografi/Kostyme: Silje Sandodden Kise
Lysdesigner: Silje Grimstad

Produsert etter en avtale med: Teaterforlaget Songbird AS.

Spilletid
90 min + pause (20 min)