Livsnyterhagen med Anders Røyneberg @arcticgardener og Erik Schjerven

Erik Schjerven og Anders Røyneberg på en trapp i hagen

Forestillinger

Henter programmet

Forfatterne av Livsnyterhagen, Plantebonanza og Plantelykke kommer til Notodden for å fortelle om hagebruk, planter, og unike ideer for uterommet!

Hage- og planteprofil Anders Røyneberg, også kjent som @arcticgardener på Instagram, og Erik Schjerven er ute med bok om hage og uterom.

I boka Livsnyterhagen - som dette hageshowet baserer seg på - blir vi med inn i Anders Røyneberg og Erik Schjerven sin frodige, unike og vakre hage på Hadeland. Foredraget er fylt med bilder, film og gode ideer som er enkle å gjennomføre uansett om du har liten balkong eller stor hage. Alle kan lykkes med å grønne opp uterommet sitt, er Anders sin enkle tilnærming i sine foredrag.

Gjennom foredraget får du:
* Gode balkong- og hagetips
* Inspirerende ideer til krukker og bedd
* Praktiske råd for å lykkes med uterommet
* Tips til gøye & bærekraftige hageprosjekter alle kan få til
* Mulighet til å stille Anders og Erik spørsmål og få konkrete råd
* Trekning av grønn premie!

Kom og få inspirasjon til uterom som ikke krever all verden av innsats, hvor du virkelig kan senke skuldrene og nyte livet.

Velkommen til hageshow på biblioteket ditt!

Om foredragsholderne
Anders Røyneberg aka @arcticgardener er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder.

Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og jobber som forretningsutvikler i den lokale næringshagen. Sammen har de skrevet Krukkedilla, Plantelykke og Plantebonanza, som alle er bestselgere i Norge og oversatt til en rekke språk. Våren 2023 kom deres første hagebok, Livsnyterhagen som dette foredraget baserer seg på.

Arrangement i samarbeid med Notodden hagelag. Foredraget holdes i forbindelse med Hagedag på biblioteket.

Halv pris for medlemmer av Notodden hagelag/Det norske hageselskap!