Pride: Bokbad med Forfatterkollektivet 7 og Elisabeth Tverrli

Notodden pride bokbad

Forestillinger

Henter programmet

Finnes det et potensial for flere lykkelige slutter i skeiv litteratur?

Bokbad under Notodden Pride med Forfatterkollektivet 7, som blir intervjuet av psykolog og sexolog Elisabeth Tverrli.
Gratis inngang!

I "Du får den slutten du vil ha" møter leseren en rekke aparte karakterer, fra en seriemorder under tilblivelse til en katteelskende 'late bloomer' og to elskende bestevenninner. I situasjoner som grenser til det absurde, havner de fleste av dem på dypere vann enn de først forutså. Hva skjer når en skeiv familie prøver å adoptere sitt eget barn, slektsgården går til grunne eller du møter verdens peneste dame, som er lovet bort til en mann i et annet land? I denne boka finner du historier, noveller og én slam skrevet fra et skeivt perspektiv med humor, alvor og kjærlighet.

Forfatterkollektivet 7 debuterte med novelleantologien "Et helt vanlig liv" til Skeivt kulturår i 2022. De består av: Monica Egeberg, Karine Dybvik, Martine Johansen, Kiné Kaborg, Kathrine Lindsay, Ellisiv Stifoss-Hanssen og redaktør Sonja Dalseth. Dette er deres andre bok.

Tilstede denne dagen er Karine Dybvik, forfatter og ansatt i FRI, som fylkesansvarlig for flere fylker på Østlandet, og Sonja Dalseth, forlegger og redaktør. Dalseth har også vært skrivende redaktør i "Du får den slutten du vil ha".

De blir intervjuet av psykolog og sexolog Elisabeth Tverrli, som har vært Notodden Prides faste bokbader de siste tre årene.

Arrangeres i forbindelse med Notodden Pride, i samarbeid med Human-Etisk Forbund.

Se program for Notodden Pride her: https://www.facebook.com/events/1200998381281176